ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ VHF/UHF

Κατασκευαστές

  • MARINE ANTENNAS

  • DB-10

  • VALITSES

  • CRT ELECTRO

  • FALKOS HB-250B

  • ΚΕΡΑΙΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ COMET

  • Diamond Antenna

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DX PRO

Wouxun KG-UV980P QUAD 28/50/144/430

VUM047

Νέο προϊόν

Το Wouxun KG-UV980P είναι ένας Quad Band,FULL DUPLEX πομποδέκτης αυτοκινήτου, με πληθώρα χαρακτηριστικών σε απίστευτα προσιτή τιμή. Με μετάδοση τεσσάρων ζωνών,35 Watt στα 6 μέτρα, 35 Watt στα 10 μέτρα, 50 Watt στα VHF και 40 Watt στα UHF για μέγιστη εμβέλεια!

Περισσότερες λεπτομέρειες

375,00 €

More info

Το Wouxun KG-UV980P είναι ένας Quad Band,FULL DUPLEX πομποδέκτης αυτοκινήτου, με πληθώρα χαρακτηριστικών σε απίστευτα προσιτή τιμή. Με μετάδοση τεσσάρων ζωνών,35 Watt στα 6 μέτρα, 35 Watt στα 10 μέτρα, 50 Watt στα VHF και 40 Watt στα UHF για μέγιστη εμβέλεια!

Το KG-UV980P διαθέτει 999 προγραμματιζόμενα κανάλια μνήμης με
κωδικοποίηση/αποκωδικοποίηση CTCSS και DSC, κωδικοποίηση/αποκωδικοποίηση DTMF, σάρωση καναλιών προτεραιότητας και ταυτόχρονη λήψη διπλής ζώνης. Μπορείτε να επιλέξετε ευρύ ή στενό εύρος ζώνης (25KHz/12,5KHz) με το πάτημα ενός κουμπιού και να
επιλέξετε το επίπεδο ισχύος εξόδου σε υψηλό, μεσαίο ή χαμηλό για βέλτιστη μετάδοση.

Θέλετε περισσότερη δύναμη; Αυτή είναι μόνο η αρχή.
Η πραγματική δύναμη του UV980P έγκειται στην ευελιξία του. Το Wouxun KG-UV980P δεν είναι απλώς ένας αμφίδρομος πομποδέκτης, είναι ένας full duplex cross-band φορητός επαναλήπτης! Επιλέξτε από πέντε ρυθμίσεις επαναλήπτη - κανονική λειτουργία πομποδέκτη, λειτουργία κατευθυντικού επαναλήπτη πολλαπλής ζώνης, λειτουργία επαναλήπτη διασταυρούμενης ζώνης διπλής κατεύθυνσης, λειτουργία λήψης επαναλήπτη (δέκτης) ή λειτουργία αναμετάδοσης διασταυρούμενης ζώνης αμφίδρομης
(χρησιμοποιείται για το συνδυασμό δύο πομποδεκτών σε έναν επαναλήπτη). Ναι, σωστά. Μπορείτε να συνδέσετε δύο πομποδέκτες KG-UV980P μαζί χρησιμοποιώντας το καλώδιο επέκτασης 4m ή το καλώδιο σύνδεσης μικροφώνου (και τα δύο περιλαμβάνονται) για να δημιουργήσετε τον δικό σας επαναλήπτη που λειτουργεί! Τώρα αυτό είναι δύναμη!

Εντυπωσιασμένος; Υπάρχουν περισσότερα. Το KG-UV980P διαθέτει διπλά ηχεία ενσωματωμένα ακριβώς στο επάνω μέρος του πλαισίου με πολλαπλές ρυθμίσεις καναλιών ηχείων, συν ένα ηχείο ενσωματωμένο στο μικρόφωνο χειρός DTMF, για ένα μεγάλο σύνολο τριών ηχείων που παρέχονται!

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν ακόμα περισσότερα. Υπάρχουν επίσης όλα τα τυπικά
χαρακτηριστικά ενός κινητού/σταθμού βάσης Wouxun, όπως το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM 76-108 Mhz, ήχος ριπής 1750 Hz, επεξεργασία και εμφάνιση ονόματος καναλιού, ομαδικές κλήσεις, φωνητική προτροπή χαμηλής τάσης, αναισθητοποίηση και λειτουργία kill, ρυθμίσεις μειωμένου θορύβου, ρύθμιση τηλεχειριστηρίου και ενσωματωμένος ανεμιστήρας ψύξης. Περιλαμβάνονται όλα ως τυπική έκδοση σε αυτό το μοντέλο.

 Δεν είναι μόνο αυτά. Η μεγάλη οθόνη LCD διπλής συχνότητας του δημοφιλούς KG-UV920P περιλαμβάνεται επίσης στο KG-UV980P. Τα κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό στον μπροστινό πίνακα σάς βοηθούν να τα βλέπετε στο σκοτάδι. Το πλήρως εξοπλισμένο πληκτρολόγιο στο μικρόφωνο των ηχείων χειρός είναι επίσης φωτισμένο με οπίσθιο φωτισμό και τα φωνητικά μηνύματα σάς βοηθούν με την πλοήγηση στο μενού.

Ο μπροστινός πίνακας είναι επίσης προσαρμόσιμος! Το KG UV980P περιλαμβάνει δύο είδη πινάκων διανομής για να ταιριάζει στην εγκατάστασή σας. Επιλέξτε από ένα κεκλιμένο πάνελ που βλέπει προς τα πάνω ή ένα επίπεδο πάνελ για εγκατάσταση στο όχημά σας.

Ο μπροστινός πίνακας είναι αποσπώμενος και μπορεί να μετακινηθεί χωριστά από το πλαίσιο του ραδιοφώνου. Το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο προέκτασης 4m σάς επιτρέπει να το εγκαταστήσετε σχεδόν οπουδήποτε στο όχημά σας, ώστε να μπορείτε να το έχετε εκεί που το χρειάζεστε.

Το KG-UV980P μπορεί επίσης να τροφοδοτηθεί από ένα προαιρετικό τροφοδοτικό 13,8 volt για να μετατρέψει τον πομποδέκτη quad band σε έναν πλήρως λειτουργικό σταθμό βάσης quad band!

Το Wouxun KG-UV980P διαθέτει μικρόφωνο χειρός, κεκλιμένη και αποσπώμενη πρόσοψη, επίπεδο πίνακα διακοπτών, βραχίονα στήριξης για εγκαταστη σε όχημα, βάση αποσπώμενης πρόσοψης, καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο επέκτασης 4m, άγκιστρο μικροφώνου χειρός, ασφάλειες, σετ βιδών, εγχειρίδιο ιδιοκτήτη και εγγύηση κατασκευαστή ενός έτους από την Wouxun.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook