ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ VHF/UHF

Κατασκευαστές

  • MARINE ANTENNAS

  • DB-10

  • VALITSES

  • CRT ELECTRO

  • FALKOS HB-250B

  • ΚΕΡΑΙΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ COMET

  • Diamond Antenna

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DX PRO

YAESU FTM-500DE

VUM039

Νέο προϊόν

YAESU

Ο νέος κορυφαίος πομποδέκτης VHF και UHF στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, αναλογικό FM ή ψηφιακό C4FM.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 6-10 ΗΜΕΡΕΣ

599,00 €

More info

Ο νέος κορυφαίος πομποδέκτης VHF και UHF στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, αναλογικό FM ή ψηφιακό C4FM, με ισχύ εκπομπής έως και 50W.

Tο FTM-500DE της Yaesu προσφέρει FM, APRS και Digital Voice (C4FM) με πολύ απλή λειτουργία. Η έγχρωμη οθόνη (2,4") δείχνει και τις δύο μπάντες ταυτόχρονα, η μονάδα Bluetooth εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς άγχος κατά την οδήγηση (Hands Free).

Ο Yaesu FTM-500DE προσφέρει πραγματική λειτουργία διπλής ζώνης, δηλαδή λειτουργία με δύο ενεργούς δέκτες ταυτόχρονα. είναι επίσης δυνατή η λήψη 2 x VHF ή 2 x UHF (V/U, V/V, U/U), τόσο με αναλογικά όσο και με ψηφιακά κανάλια! Οι 1000 μνήμες βοηθούν να οργανώσετε τις πιο δημοφιλείς συχνότητες και να τις έχετε πάντα γρήγορα στη διάθεσή σας. Ο δέκτης λειτουργεί συνεχώς από 108 έως 1000 MHz, επιτρέποντας επίσης τη λήψη AIRBAND VHF και MARINE VHF.

Ο πομπός χρησιμοποιεί στιβαρές μονάδες ενισχυτή ισχύος με 50 W max. μετάδοση ισχύος σε κάθε μπάντα. Φυσικά, η ισχύς εκπομπής μπορεί επίσης να μειωθεί. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η χρήση δύο ξεχωριστών μεγαφώνων - ένα στην κύρια μονάδα και ένα στην απομακρυσμένη οθόνη. Αυτό επιτρέπει τη μετατόπιση φάσης όπως συμβαίνει με το σύστημα AESS του FT-710. Η συνολική ισχύς AF 9 W, μαζί με το AESS με δύο ηχεία, προσφέρουν σημαντική βελτίωση στην ευκρίνεια, ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συνήθεις λειτουργίες πλοήγησης και δεδομένα τοποθεσίας στο C4FM, το FTM-500DE διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS με 66 κανάλια. Ένας εξωτερικός δέκτης GPS μπορεί να συνδεθεί προαιρετικά. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις γνωστές λειτουργίες, όπως η εμφάνιση της κατεύθυνσης και της απόστασης από τον απομακρυσμένο σταθμό, η επιστροφή και πολλά άλλα.

Άλλες λειτουργίες γνωστές από την τεχνολογία C4FM, όπως το Digi Group ID και το Digital Group Monitor, υποστηρίζονται επίσης από το FTM-500DE. Φυσικά, το FTM-500DE μπορεί να συμμετέχει και στο σύστημα Wires-X.

Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του FTM-500DE είναι η ενσωματωμένη διεπαφή Bluetooth. Αυτό επιτρέπει τη λειτουργία "hands-free", δηλαδή τη δυνατότητα πραγματοποίησης  κλήσεων χωρίς ενοχλητικό καλώδιο μικροφώνου και χωρίς να πατάτε συνεχώς το κουμπί PTT, όπως προβλέπεται πλέον και για τη λειτουργία κινητού όταν οδηγείτε. Η Yaesu προσφέρει το BH-2A ως ακουστικό.

Η συσκευή προσφέρει μια ευανάγνωστη, έγχρωμη οθόνη αφής 2,4 ιντσών (περίπου 6 cm). Εδώ, εμφανίζονται και οι δύο ζώνες ταυτόχρονα, όλες οι παράμετροι λειτουργίας είναι εύκολα αναγνώσιμες.

Λειτουργία Band Scope υψηλής ταχύτητας. Εμφανίζει έως 61 κανάλια με κέντρο την τρέχουσα συχνότητα που εμφανίζεται στη λειτουργία VFO και έως 21 κανάλια πληροφοριών σήματος στη λειτουργία καναλιού μνήμης.

Με τη χρήση του συστήματος βελτίωσης ήχου "AESS" που είναι γνωστό από το FT-710. Δύο ηχεία - ένα στην κύρια μονάδα και ένα στη μονάδα ελέγχου - οδηγούνται εκτός φάσης και έτσι εξασφαλίζουν τέλεια ευκρίνεια ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Η μονάδα ελέγχου είναι αποσυνδεδεμένη από την κύρια μονάδα και μπορεί να λειτουργήσει απομακρυσμένα με το εσώκλειστο καλώδιο, αλλά μπορεί επίσης να τοποθετηθεί απευθείας στην κύρια μονάδαΈνα νέο χαρακτηριστικό - εκτός από το ενσωματωμένο μεγάφωνο στη μονάδα ελέγχου - είναι η δυνατότητα κλίσης της οθόνης έως και 20°. Αυτό βελτιώνει την αναγνωσιμότητα, ειδικά όταν η μονάδα είναι εγκατεστημένη σε όχημα.

Το πακέτο του FTM-500DE περιλαμβάνει καλώδιο τροφοδοσίας με ασφάλειες, μικρόφωνο DTMF SSM-85, καλώδιο σύνδεσης υπολογιστή SCU-20 και καλώδιο σύνδεσης μήκους 3 μέτρων για τη μονάδα ελέγχου και την κύρια μονάδα. Ένα καλώδιο 6 m είναι προαιρετικά διαθέσιμο, όπως και ένα μικρόφωνο με κάμερα, το MH-85A11U, του οποίου οι εικόνες μπορούν επίσης να μεταδοθούν.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πομποδέκτης: VHF 144-146MHz και UHF 430-440MHz 

Ισχύς εκπομπής: 5/20/50W VHF & UHF

Διαμορφώσεις: FM/NFM/C4FM εκπομπή και λήψη, ΑΜ μόνο RX

Βάρος: 1.4kg

Μικρόφωνο: DTMF YAESU SSM-85D

Σύστημα ήχου: AESS με ισχύ 9W συνολικά

Δέκτης: Ευρείας κάλυψης συχνοτήτων 108 - 1000MHz ΑΜ/FM/NFM/C4FM

Μνήμες: 2 x 500 ανεξάρτητες μνήμες

Διαστάσεις: ΟΘΟΝΗ 15x5x6cm  ΣΩΜΑ 14x4x13cm

Accessories

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook