ΔΙΚΤΥΑΚΟΙ (NETWORK)

Κατασκευαστές

  • MARINE ANTENNAS

  • DB-10

  • VALITSES

  • CRT ELECTRO

  • FALKOS HB-250B

  • ΚΕΡΑΙΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ COMET

  • Diamond Antenna

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DX PRO

MOTOROLA TLK150 WAVE PTX sim free Μεγαλύτερη προβολή

MOTOROLA TLK150 WAVE PTX sim free

NW007

Νέο προϊόν

MOTOROLA

Το Motorola TLK150 είναι μια συσκευή αμφίδρομης επικοινωνίας οχήματος, κατάλληλη για χρήση στην υπηρεσία Wave PTX της MOTOROLA. To TLK 150 έχει χαρακτηριστεί ως η ιδανική επιλογή επικοινωνίας για στόλους οχημάτων που λειτουργούν σε μεγάλες αποστάσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

645,00 €

More info

Το Motorola TLK150 είναι μια συσκευή αμφίδρομης επικοινωνίας οχήματος, κατάλληλη για χρήση στην υπηρεσία Wave PTX της MOTOROLA. To TLK 150 έχει χαρακτηριστεί ως η ιδανική επιλογή επικοινωνίας για στόλους οχημάτων που λειτουργούν σε μεγάλες αποστάσεις.

Το TLK 150 έχει ικανότητα 96 καναλιών, ενώ έχει επίσης λίστα 300 επαφών που σημαίνει ότι είναι κάτι παραπάνω από επαρκές για επικοινωνίες σε έναν μεγάλο οργανισμό. Το TLK 150 χρησιμοποιείται με την πλατφόρμα Wave PTX, αυτό είναι ένα λογισμικό διεκπεραιωτή που θα επιτρέπει την παρακολούθηση της θέσης και των συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο από ασύρματους εντός του δικτύου. Μπορούν να δημιουργηθούν συγκεκριμένες ομάδες κλήσεων επιτρέποντας σε καθορισμένους τομείς της επιχείρησής σας να πραγματοποιούν ιδιωτικές συνομιλίες, ενώ μεγαλύτερες ομάδες οργανισμού μπορούν να δημιουργηθούν για σημαντικές ανακοινώσεις και ειδοποιήσεις.

Εκτός από τη δυνατότητα επικοινωνίας σε επιλεγμένες ομάδες, το TLK 150 μπορεί επίσης να επικοινωνεί μέσω ιδιωτικών κλήσεων επιτρέποντας έτσι να παραμένουν ευαίσθητες πληροφορίες. Όσον αφορά τις λειτουργίες ασφαλείας, η Motorola έχει εφαρμόσει πολλές λειτουργίες για τη διασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων σας, συμπεριλαμβανομένου ενός καθορισμένου κουμπιού έκτακτης ανάγκης που όταν πατηθεί θα στείλει ειδοποίηση σε άλλες συσκευές ή και σταθμό βάσης.


Όπως αναφέρθηκε, το TLK150 διαθέτει λειτουργικότητα GPS που σας επιτρέπει να εντοπίσετε γρήγορα έναν άλλον ασύρματο, ενώ το Bluetooth παρέχεται επίσης ως στάνταρ, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση ασύρματων αξεσουάρ για να διασφαλίσετε ότι τα καλώδια δεν παρεμποδίζουν ενώ ο χρήστης εκτελεί τις εργασίες του. Αν και το TLK150 είναι κυρίως ένας ασύρματος οχημάτων, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σταθμός βάσης εντός ενός κτιρίου ή σε μια τοποθεσία. Έχοντας κατασκευαστεί με προστασία IP54 Ingres, αυτό διασφαλίζει την αξιοπιστία των ασυρμάτων σε περίπτωση σκόνης ή νερού, ενώ έχει επίσης δοκιμαστεί σε στρατιωτικά πρότυπα έναντι αντίξοων καιρικών συνθηκών. Το TLK150 έχει μια λεπτή σχεδίαση που επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση μέσα σε ένα όχημα, δίνοντας στον χρήστη την επιλογή εύκολης τοποθέτησης.

Τα διαθέσιμα πακέτα Motorola Wave PTX μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Accessories

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook