ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ (AIRBAND)

Κατασκευαστές

  • MARINE ANTENNAS

  • DB-10

  • VALITSES

  • CRT ELECTRO

  • FALKOS HB-250B

  • ΚΕΡΑΙΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ COMET

  • Diamond Antenna

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DX PRO

ICOM IC-25NE AIRBAND VHF Μεγαλύτερη προβολή

ICOM IC-A25NE AIRBAND VHF

AIR017

Νέο προϊόν

ICOM

Το IC-A25NE είναι η πιο πρόσφατη εξέλιξη στην τεχνολογία φορητών Π/Δ Airband, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και σημαντικές λειτουργίες πλοήγησης VOR.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

629,00 €

More info

Το IC-A25NE είναι η πιο πρόσφατη εξέλιξη στην τεχνολογία Π/Δ Αirband, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και σημαντικές λειτουργίες πλοήγησης VORΜε ισχύ εξόδου 6 watt, αυτό το κομψό μοντέρνο σχέδιο, η εύχρηστη διεπαφή και η μεγάλη οθόνη LCD 2,3 ιντσών συνδυάζονται για να παρέχουν προγραμματισμό χωρίς άγχος και εύκολη λειτουργία κατά την πτήση. Η συσκευή χειρός περιλαμβάνει μια μεγάλη μπαταρία Li-ion 2350mAh, η οποία παρέχει μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας.

Ισχύς εξόδου 6 Watt 
Για εκτεταμένη κάλυψη επικοινωνίας, η ισχύς εξόδου έχει αυξηθεί σε περίπου 6 W τυπική (PEP) 1,8 W (φορέας) σε σύγκριση με το IC-A24E (5/1,5 W (PEP/φορέας)).

Εύχρηστη διεπαφή
Οι λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά αντιστοιχίζονται στο πληκτρολόγιο δέκα πλήκτρων και μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στην επιθυμητή λειτουργία. Το μεγεθυσμένο πληκτρολόγιο επίπεδου φύλλου προσφέρει ομαλή και γρήγορη λειτουργία.

Μεγάλη LCD υψηλής ορατότητας 2,3 ιντσών
Η μεγάλη οθόνη LCD υψηλής αντίθεσης και υψηλής ορατότητας εμφανίζει φιλικές προς το χρήστη, γραφικές οθόνες και εξασφαλίζει καλή αναγνωσιμότητα κάτω από το φως του ήλιου. Η συχνότητα λειτουργίας σε μεγάλους χαρακτήρες μπορεί να αναγνωριστεί με μια ματιά. Επίσης, η επιλογή νυχτερινής λειτουργίας επιτρέπει την εύκολη προβολή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ανάκληση καναλιού "Flip-Flop"
Το IC-A25NE αποθηκεύει τα τελευταία δέκα κανάλια που χρησιμοποιήθηκαν. Μπορείτε εύκολα να ανακαλέσετε αυτά τα κανάλια χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα κατεύθυνσης ή το κουμπί καναλιού ή το πληκτρολόγιο. Αυτό είναι βολικό για εναλλαγή μεταξύ πολλών καναλιών, όπως κανάλια NAV και COM. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε ελεύθερα (αντικαταστήστε, διαγράψτε και αλλάξετε σειρά) τα αποθηκευμένα κανάλια ανάκλησης.

Ενσωματωμένο Bluetooth για λειτουργία Hands-Free (ανάλογα με την έκδοση)
Η λειτουργία hands free μπορεί να επιτευχθεί όταν συνδυάζεται με συμβατά ασύρματα ακουστικά Bluetooth τρίτων κατασκευαστών. Όταν χρησιμοποιείτε το προαιρετικό σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth VS-3, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η λειτουργία sidetone.

Έξυπνη μπαταρία με λεπτομερείς πληροφορίες μπαταρίας
Το παρεχόμενο τυπικό έξυπνο πακέτο μπαταριών BP-288, 2350 mAh, παρέχει έως και 10,5 ώρες* χρόνο λειτουργίας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας στην οθόνη κατάστασης μπαταρίας. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τη βέλτιστη φόρτιση και τη διατήρηση της υγείας της μπαταρίας.

Άλλα χαρακτηριστικά
• Διάσταση καναλιών 8,33 kHz
• Προστασία από τη σκόνη IP57 και αδιάβροχη κατασκευή
• Λειτουργία με έξι αλκαλικές μπαταρίες μεγέθους AA με τη θήκη μπαταρίας BP-289
• Σύνδεση κεραίας BNC
• Κλειδί έκτακτης ανάγκης 121,5 MHz
• Ρολόι προτεραιότητας
• Σάρωση VFO, κανάλι μνήμης σάρωση, σάρωση προτεραιότητας
• ANL (Auto Noise Limiter) για μείωση θορύβου
• Η λειτουργία Side tone σάς επιτρέπει να ακούτε τη φωνή σας μέσω ενός εξωτερικού ακουστικού αεροσκαφών
• Εσωτερική δυνατότητα VOX
• 300 κανάλια μνήμης (σε 15 ομάδες μνήμης) με ονόματα 12 χαρακτήρων

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

Λειτουργίες πλοήγησης VOR
Το CDI (Δείκτης απόκλισης πορείας) είναι λεπτομερές σαν ένα πραγματικό όργανο VOR. δείχνοντας οποιαδήποτε απόκλιση από την πορεία σας.
Ο OBS (Omni Bearing Selector) σας επιτρέπει να αλλάξετε πορεία από το αρχικό σχέδιο πτήσης.
Η ένδειξη TO-FROM δείχνει τη σχέση θέσης μεταξύ του αεροσκάφους σας και της διαδρομής που έχει επιλεγεί από το OBS.
Η λειτουργία ABSS (Automatic Bearing Set System) σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε την τρέχουσα πορεία ή μια νέα πορεία σε δύο απλά βήματα.

Λειτουργία αναζήτησης κοντά σε σταθμό
Η λειτουργία αναζήτησης κοντινού σταθμού σάς βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση σε κοντινούς επίγειους σταθμούς. Η λειτουργία αναζητά κοντινούς σταθμούς χρησιμοποιώντας τις μνήμες σταθμών με τις πληροφορίες θέσης GPS. Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης κοντινού σταθμού, πρέπει να προγραμματιστούν τα δεδομένα θέσης και οι συχνότητες του επίγειου σταθμού.

Ενσωματωμένο GPS με Απλοποιημένο NAV σημείου
Το απλοποιημένο NAV σημείου σάς καθοδηγεί σε έναν προορισμό χρησιμοποιώντας πληροφορίες τρέχουσας θέσης από το GPS (επίσης GLONASS και SBAS). Το NAV σημείου διαδρομής έχει δύο λειτουργίες: Direct-To NAV και Flight Plan NAV. Στο IC-A25NE μπορούν να απομνημονευθούν έως και 10 σχέδια πτήσης και 300 σημεία διαδρομής.

Σχέδιο πτήσης με εφαρμογή Android/iOS
Χρησιμοποιώντας το RS-AERO1A (εφαρμογή Android) ή το RS-AERO1I (εφαρμογή iOS), μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο πτήσης σε μια συσκευή Android/iOS και να εισαγάγετε το σχέδιο στο IC-A25NE μέσω Bluetooth. Οι ακόλουθες τέσσερις λειτουργίες είναι διαθέσιμες:

1. Δημιουργία σχεδίου πτήσης
Μπορείτε να κάνετε σχέδια πτήσης σε μια συσκευή Android/iOS χρησιμοποιώντας προ-προγραμματισμένα σημεία στο IC-A25NE.
2. Ρύθμιση Direct-To NAV
Μπορείτε να επιλέξετε ένα σημείο στο χάρτη και να το εξαγάγετε στο IC-A25NE για Direct-To NAV.
3. Εμφάνιση πληροφοριών σχεδίου πτήσης
Ένα σχέδιο πτήσης στο IC-A25NE μπορεί να εμφανιστεί σε μια συσκευή Android/iOS.
4. Εμφάνιση πληροφοριών σημείου διαδρομής
Τα προπρογραμματισμένα σημεία στο IC-A25NE μπορούν να εξαχθούν σε μια συσκευή Android/iOS και να απεικονιστούν στην εφαρμογή χάρτη.

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook