ΚΑΛΩΔΙΑ RF

Κατασκευαστές

  • MARINE ANTENNAS

  • DB-10

  • VALITSES

  • CRT ELECTRO

  • FALKOS HB-250B

  • ΚΕΡΑΙΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ COMET

  • Diamond Antenna

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DX PRO

RF 400 UF 10.3mm Low Loss - ΕΥΚΑΜΠΤΟ Μεγαλύτερη προβολή

COAXIAL RF 400 UF 10.3mm Low Loss - Εύκαμπτο

COX038

Νέο προϊόν

Υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά χαμηλών απωλειών εύκαμπτο καλώδιο από καθαρό χαλκό 10.3mm

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

3,50 €

More info

Υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά χαμηλών απωλειών εύκαμπτο καλώδιο από καθαρό χαλκό 10.3mm

Το RF 400 UF είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας εύκαμπτο καλώδιο με πολύκλωνο χάλκινο 99,99%  κεντρικό αγωγό. Διαθέτει εξαιρετικές μηχανικές και ηλεκτρικές ιδιότητες.  To RF 400 UF είναι ιδανικό για χρήση σε υψηλές και πολύ υψηλές συχνότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τους 6 GHz με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ για μικρά μήκη είναι χρησιμοποιήσιμο μέχρι τους 12 GHz.

Όταν οι απαιτήσεις για χαμηλές απώλειες είναι μεγάλες και ιδιαίτερα όταν πρέπει να συνδυαστούν με την ανάγκη για χρήση εύκαμπτου καλωδίου, το RF 400 UF αποτελεί την ιδανική λύση. Ραδιοερασιτέχνες και επαγγελματίες που ασχολούνται με υψηλές συχνότητες ή που έχουν ανάγκη για χρήση μαλακού καλωδίου, που μπορεί να εγκατασταθεί και να περάσει από δύσκολα σημεία με ιδιαίτερη ευκολία, μπορούν να το εμπιστευθούν για να τους προσφέρει πολλά χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης ακόμα και σε συστήματα κεραιών που πρέπει να περιστρέφονται με την χρήση ρότορα.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το εξωτερικό περίβλημα του RF 400 UF είναι κατασκευασμένο από PVC ανθεκτικό στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία και έχει διάμετρο 10.3 ± 0.15 mm. Η θωράκιση του καλωδίου είναι διπλή και αποτελείται από χάλκινο πλέγμα και φύλλο χαλκού.  Ο βαθμός θωράκισης του πλέγματος είναι 73% και σε συνδυασμό με το φύλλο χαλκού προσφέρει πολύ μεγάλη απόρριψη σε παλμικούς θορύβους. Το επιπλέον χάλκινο φύλλο, που βρίσκεται κάτω από το πλέγμα, διαθέτει επίστρωση πολυαιθυλενίου (PE) που το προστατεύει από σπάσιμο σε περίπτωση περιστροφής του καλωδίου με μικρή ακτίνα. Ο βαθμός θωράκισης που προσφέρει το φύλλο χαλκού είναι 100%. Το διηλεκτρικό του RF 400 UF είναι φτιαγμένο από υψηλής πίεσης εφαρμογής αφρώδες πολυαιθυλένιο τριπλής επίστρωσης με διάμετρο 7.25mm ±0.05 mm. Το κάθε ένα από τα 7 ξεχωριστά σύρματα, που απαρτίζουν τον πολύκλωνο εσωτερικό αγωγό του καλωδίου, αποτελείται από 99.99% χαλκό που έχει υποστεί ηλεκτρολυτική και θερμική επεξεργασία ώστε να είναι πολύ μαλακός. 

Οι χαμηλές απώλειες και ο τρόπος κατασκευής του καλωδίου, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις σε υψηλές συχνότητες, καθώς και η μεγάλη ελαστικότητα που διαθέτει, το κάνουν ιδανικό για κάθε χρήση όπου υπάρχει ανάγκη για την όσο δυνατόν λιγότερη απώλεια σήματος σε συνδυασμό με ευκολία στην εγκατάσταση. Μικροκυματικές ζεύξεις, κεραίες για EME, συστήματα stacked Yagis καθώς και εγκαταστάσεις επαγγελματικών και ραδιοερασιτεχνικών κεραιών είναι τα πεδία εφαρμογής με απόλυτη επιτυχία του συγκεκριμένου καλωδίου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί άνετα σε εφαρμογές WiFi ή ακόμα και σε στρατιωτικές εφαρμογές σε επίγεια, πλωτά και ιπτάμενα μέσα.

Το ομοαξονικό καλώδιο RF 400 UF είναι ιταλικής κατασκευής από το εργοστάσιο SIVA.

15 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook