HF Σύρματος Βραχέων

Κατασκευαστές

  • MARINE ANTENNAS

  • DB-10

  • VALITSES

  • CRT ELECTRO

  • FALKOS HB-250B

  • ΚΕΡΑΙΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ COMET

  • Diamond Antenna

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DX PRO

HARI G5RV Light Dipole 40m-10m Μεγαλύτερη προβολή

HARI G5RV Light Dipole 40m-10m χωρίς Balun

ANDI045

Νέο προϊόν

HARI

Πολύ διαδεδομένες διπολικές κεραίες G5RV 1 Kw, για 40 έως 10μ με μήκος 15.5μ με 450 Ω (Ανοικτή γραμμή). 

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

65,00 €

More info

Πολύ διαδεδομένες και ευέλικτες διπολικές κεραίες, που τροφοδοτούνται μέσω ενδιάμεσου παράλληλου σύρματος 450 Ω (Ανοικτή γραμμή) που μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε ομοαξονικό καλώδιο μήκους 50Ω.

Το SWR σε αυτές τις ζώνες κυμαίνεται μεταξύ 1: 1 και 1: 4, επομένως απαιτείται συνήθως συντονιστικό κεραίας (Tuner). Τα ενσωματωμένα Tunerκεραίας που είναι ενσωματωμένα στους πομποδέκτες βραχέων, είναι επαρκούν όσον αφορά το εύρος σύνθετης αντίστασης, έτσι ώστε να μην απαιτείται πρόσθετο Tuner στις περισσότερες περιπτώσεις.

Στις ζώνες WARC, η κεραία μπορεί επίσης να ρυθμιστεί μέσω ενός Tuner, αν και πρέπει να αναμένεται υψηλότερη αντίσταση.

H 40-10m G5RV μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πολύ καλά και σαν κάθετη κεραία σε συνδυασμό με έναν ιστό από φίμπεργκλας. Για το σκοπό αυτό, το ένα άκρο οδηγείται στην κορυφή του ιστού. Το άλλο μισό δίπολο εδράζεται διαγώνια στην πλευρά ως radial και η ανοιχτή γραμμή τροφοδοτείται ως δεύτερο radial στην άλλη πλευρά.

Οι κεραίες μπορούν επίσης να τοποθετηθούν με στροφή ή τα άκρα των ποδιών μπορούν να γωνιαστούν προς τα κάτω εάν ο χώρος είναι περιορισμένος. Η παράλληλη τροφοδοσία καλωδίων πρέπει να κρέμεται ελεύθερα οσο είναι δυνατόν.

Διαχειρίζεται ισχύ έως 1KW SSB / CW, παρέχεται πλήρης με παράλληλο καλώδιο (Ανοικτή γραμμή) 450 Ω χυτευμένο βύσμα PL και καλώδιο κεραίας 3 mm.

Η κεραία είναι μια έκδοση του G5RV βελτιστοποιημένη από τον Brian Austin G0GSF (πρώην ZS6BKW) βελτιώνοντας την αντιστοίχιση στις περισσότερες ζώνες αναλύοντας τα μήκη και μεταμορφώνοντας το παράλληλο σύρμα. Αυτό έκανε τόσο την κεραία όσο και το καλώδιο τροφοδοσίας λίγο πιο κοντό, οπότε μπορεί να χωρέσει σε ακόμη περισσότερους κήπους η μικρότερους χώρους. Η καλύτερη αντιστοίχιση μειώνει την ανάγκη συντονισμού με το Tuner και συνεπώς μειώνει τις απώλειες.

Βάρος [kg] 1 κιλό

Τύπος κεραίας  G5RV

Μήκος γραμμής τροφοδοσίας [m] 4,8 μ

Συνδετήρας       PL

Μέγιστη. Ισχύς 1 Κw

Μήκος [m] 15,5 μ

Υποστηριζόμενες Ζώνες                10μ, 15μ, 20μ, 40μ



14 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook