Tuner (Συντονιστικά) Κεραίας

Κατασκευαστές

  • MARINE ANTENNAS

  • DB-10

  • VALITSES

  • CRT ELECTRO

  • FALKOS HB-250B

  • ΚΕΡΑΙΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ COMET

  • Diamond Antenna

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DX PRO

ICOM AH-705 Μεγαλύτερη προβολή

ICOM AH-705

TXA402

Νέο προϊόν

ICOM

Αυτόματο antenna tuner της ICOM για το IC-705

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

345,00 €

More info

Αυτόματο antenna tuner της ICOM για το IC-705

Το AH-705 ταιριάζει ακριβώς με το IC-705 - σε μέγεθος, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τεχνικές προδιαγραφές. Ταιριάζει με όλες τις ομοαξονικές κεραίες, για παράδειγμα καλώδια με τελική τροφοδοσία με balun ή ακόμη και δίπολο στην άκρη του συντονισμού. Ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για φορητή λειτουργία.


Το tuner ταιριάζει απόλυτα στο σακίδιο LC-192, το οποίο έχει ένα διαμέρισμα στην κορυφή του πομποδέκτη. Έτσι έχετε πάντα τα πάντα στη διάθεσή σας. Το AH-705 τροφοδοτείται είτε από ενσωματωμένες αλκαλικές μπαταρίες (2 x μέγεθος "AA" ή "LR6") είτε από εξωτερική τροφοδοσία 12V. Η κατανάλωση ισχύος είναι περίπου. 1 mA σε ηρεμία και περίπου. 300 mA κατά τον συντονισμό. Όπως συνήθως με τα αυτόματα tuners, μόλις βρεθούν τα βήματα συντονισμού αποθηκεύονται σε μια εσωτερική μνήμη. Αυτό επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία εκ νέου συντονισμού.


Το πακέτο περιλαμβάνει ένα καλώδιο ελέγχου (βύσματα 2x 3,5 mm) και ένα ομοαξονικό καλώδιο (2x βύσματα BNC), και τα δύο καλώδια είναι περίπου. 2μ. Αυτό σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το tuner κοντά σας, για παράδειγμα σε έναν μικρό ιστό. Για τοποθέτηση, περιλαμβάνεται ένας βραχίονας, ο οποίος μπορεί να βιδωθεί στο tuner. Με αυτόν το tuner μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα.


Συνιστάται ένα μακρύ κομμάτι σύρματος ή μια καλή και μικρή σύνδεση γείωσης ως αντίβαρο. Οι κεραίες μπορούν να είναι δίπολα ή σύρματα με τελική τροφοδοσία, αλλά και συντονισμένες κάθετες που πρέπει να λειτουργούν ελαφρώς έξω από τον συντονισμό. Η λειτουργία στη ζώνη 160 m απαιτεί κεραία μήκους τουλάχιστον 30 m.

Accessories

  • Κωδικός HF011

    Manufacturer: ICOM

    ICOM IC-705

    Νέος φορητός πομποδέκτης QRP που υποστηρίζει όλους τους τρόπους λειτουργίας στις ζώνες HF + 50 MHz + 144 MHz + 432 MHz + D-Star. Προσφέρει φορητή και σταθερή λειτουργία, σε όλες τις μπάντες, με όλους τους τρόπους λειτουργίας. Κάνετε το ραδιοερασιτεχνικό χόμπι σας ακόμη και όταν ταξιδεύετε ή είσαστε εκτός shack.

    1 395,00 €
    Αγορά More
    ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 6-10 ΗΜΕΡΕΣ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook