Σύρματος Βραχέων HF

Κατασκευαστές

  • ALBRECHT AE355M

  • MARINE

  • Diamond Antenna

  • CRT

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DXS PRO

    DXS PRO
Double Bazooka EAntenna 20m Band 10.6m Μεγαλύτερη προβολή

EAntenna Double Bazooka 20m Band 10.6m

ANDI014

Νέο προϊόν

EAntenna

Στη κατηγόρια των διπολικών κεραιών μονής ζώνης η Double Bazooka αποτελεί ένα φαινόμενο για τα DX. Πρόκειται για χαμηλού θορύβου κεραία, ιδιαιτέρως στην μείωση της συσσώρευσης των στατικών αλλά και των αρμονικών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

59,00 €

More info

Στη κατηγόρια των διπολικών κεραιών μονής ζώνης η Double Bazooka αποτελεί ένα φαινόμενο για τα DX. Πρόκειται για χαμηλού θορύβου κεραία, ιδιαιτέρως στην μείωση της συσσώρευσης των στατικών αλλά και των αρμονικών.Σε κάθε σύγκριση με πρότυπα δίπολα η Bazooka υπερέχει, για αυτό και είναι μια πολύδημοφιλής κεραία.

Η Bazooka έχει 98% αποτελεσματικότητα και τυπικά παρέχει S.W.R αναγνώσεις μικρότερες από 2: 1 σε όλη τη μπάντα για την οποίαέχει κατασκευαστεί. Ο σχεδιασμός της κεραίας έγινε από το προσωπικό του M.I.T το 1940 για να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες στρατιωτικές εφαρμογές όπως για χρήση radar για τις ανάγκες του αμερικανικού στρατού.Αργότερα η κεραία τροποποιήθηκε από ραδιοερασιτέχνες.

Η Bazooka τροφοδοτείται απευθείας και εξαλείφει την αναγκαιότητα χρήσης Balun.

Έχει μεγάλο εύρος συντονισμού και δεδομένου ότι αυτή η κεραία δεν εκτίθενται σε στατικά φορτία η μείωση του θορύβου είναι σημαντική σε μεγάλο ποσοστό.

Επίσης θα διαπιστώσετε ότι οι κεραίες Bazooka θα λειτουργήσουν και σε κάποιες άλλες μπάντες με τη βοήθεια ενός συντονιστή κεραίας, ενώ για την μπάντα που έχει κατασκευαστεί δεν είναι απαραίτητος ο συντονιστής λόγω των πολύ χαμηλών στάσιμων που παρουσιάζει η Bazooka.

Κατασκευαστικά η συγκεκριμένη κεραία που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ανωτέρας ποιότητος με υλικά που πληρούν προδιαγραφές για πολλά χρόνια λειτουργίας.

Είναι απολύτως στεγανή και τοποθετείτε πολύ εύκολα.

Τοποθετήστε την nondirective (όπως ένα ανεστραμμένο V).

Η μέγιστη ισχύς αντοχής είναι 4 kW ssb.

20 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook