Βραχέων HF Κάθετες

Κατασκευαστές

  • ALBRECHT AE355M

  • MARINE

  • Diamond Antenna

  • CRT

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DXS PRO

    DXS PRO
SE-X80 Sigma Euro-Comm Μεγαλύτερη προβολή

SIGMA EURO-COMM SE-X80

AHFB033

Νέο προϊόν

SIGMA Euro-Comm

Κεραία για εκπομπή και λήψη στα Βραχέα κύματα από τους 3.5 μέχρι τους 50 MHz. Πρόκειται για μία κάθετη κεραία ύψους 6 μέτρων κατασκευασμένη από αλουμίνιο. 300W

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

159,00 €

More info

Η Sigma SE-X80 είναι μία κεραία για εκπομπή και λήψη στα Βραχέα κύματα από τους 3.5 μέχρι τους 50 MHz. Πρόκειται για μία κάθετη κεραία ύψους 6 μέτρων κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Τροφοδοτείται από την βάση και δεν είναι απαραίτητα radialή counterpoise για την λειτουργία της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα διακριτική και εύκολη στην εγκατάσταση.

Στην βάση της κεραίας μέσα σε υδατοστεγές κουτί είναι τοποθετημένος ένας μετασχηματιστής UNUN που προσαρμόζει την σύνθετη αντίσταση της κεραίας με αυτή του ομοαξονικού καλωδίου που την τροφοδοτεί. Με την χρήση ενός χειροκίνητου ή αυτόματου tuner μπορεί να συντονιστεί σε οποιαδήποτε συχνότητα από τα 80 μέχρι τα 6 μέτρα.

Η ισχύς που αντέχει η κεραία είναι 300και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί επάνω σε απλό ιστό, σε επίπεδο ίδιο ή υψηλότερο από αυτό του εδάφους, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Η SigmaSE-X80 συνοδεύεται με όλα τα απαραίτητα για την στήριξή της και με αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης.

Πως λειτουργεί
Η κεραία τροφοδοτείται με ομοαξονικό καλώδιο μέσω ενός συνδετήρα SO-239 που είναι τοποθετημένος στην υδατοστεγή βάση που περιέχει τον μετασχηματιστή UNUN. Ο μετασχηματιστής αυτός μειώνει την υψηλή αντίσταση που εμφανίζεται από την μεριά της κεραίας σε χαμηλότερη σύνθετη αντίσταση που μπορεί άνετα να διαχειριστεί οποιοδήποτε χειροκίνητο και τα περισσότερα αυτόματα tuner. Προαιρετικά μπορούμε να τοποθετήσουμε και radial ή αντίβαρα στην κεραία.

Τεχνικές Προδιαγραφές
Τύπος Κεραίας:
 Κάθετη τροφοδοτούμενη στην βάση
Συχνότητες λειτουργίας: Εκπομπή 3.5 έως 50
MHz. Λήψη 1.8 έως 55MHz
Ισχύς: 300
WPEP
Ύψος: 6 μέτρα
Συνδετήρας: 
SO-239

24 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook