MFJ-1886X κεραία λήψης Loop

319,00 €

ARX-013

Νέο προϊόν

Με την κεραία Loop MFJ-1886X μπορείτε να λάβετε σήματα που έχουν εξαφανιστεί μέσα στον θόρυβο που προέρχεται από ηλεκτρικές και ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Με την κεραία Loop MFJ-1886X μπορείτε να λάβετε σήματα που έχουν εξαφανιστεί μέσα στον θόρυβο που προέρχεται από ηλεκτρικές και ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Μπορείτε επίσης να εξισορροπήσετε την ένταση του λαμβανομένου σήματος σε σχέση με ένα δίπολο αφού η κεραία έχει ενσωματωμένο στη βάση της προενισχυτή σήματος με ενίσχυση έως +20db.

Ο κεραία Loop MFJ-1886X σας δίνει πολύ μεγάλες δυνατότητες για την λήψη αδύναμων σταθμών μέσω απίστευτα ισχυρών επιπέδων QRN ή QRM. Η κεραία καλύπτει σε λήψη από την ζώνη των Μακρών και Μεσαίων κυμάτων, όλη την μπάντα των Βραχέων μέχρι τους 30 MHz αλλά και και πέραν αυτών. Η εξαιρετική κατευθυντικότητα που έχει και ο προενισχυτής χαμηλού θορύβου στη βάση της κεραίας, ανασύρουν τα θαμμένα στο θόρυβο σήματα που συνήθως χάνονται όταν χρησιμοποιούνται κεραίες σύρματος.

Με την κεραία Loop MFJ-1886X απολαμβάνετε:

  • Τέλεια ισορροπία στον βρόχο της κεραίας για μεγάλη ακρίβεια κατευθυντικότητας
  • Προ-ενίσχυση με διπλό-MMIC push-pull κύκλωμα για ευρεία δυναμική περιοχή και ισοστάθμιση της έντασης των σημάτων σε σχέση με κεραίες σύρματος
  • Η κεραία είναι κατασκευασμένη με αλουμίνιο αεροπορικού τύπου 36 ιντσών
  • Μεγάλη φορητότητα - ζυγίζει μόνο 1,2 κιλά
  • Τοποθετείται επάνω σε απλό ιστό τηλεόρασης
  • Τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα είναι εγκατεστημένα σε αδιάβροχη θήκη για εξωτερική εγκατάσταση
  • Τροφοδοτείται με τροφοδοσία Phantom με μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος και Bias-T

Σε αντίθεση με πολλές άλλες κεραίες Loop, ή MFJ-1886X έχει αντοχή σε καιρικά φαινόμενα, είναι κατασκευασμένη για μεγάλη αντοχή και μεγάλη μηχανική σταθερότητα για να αντέχει σκληρές καιρικές συνθήκες. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να την τοποθετήσετε μόνιμα σε οποιοδήποτε φθηνό τηλεοπτικό ρότορα και να την κατευθύνετε με μεγάλη άνεση. Ζυγίζει μόνο 1,2 κιλά και έχει διάμετρο 36 ιντσών, εγκαθίσταται επίσης εύκολα σε τρίποδο ή πτυσσόμενο ιστό για φορητή χρήση.

Σημαντικό στοιχείο για την ανώτερη απόδοση της MFJ-1886X είναι ο προενισχυτής εξισορροπημένης εισόδου. Τα διπλά MMIC που λειτουργούν με τοπολογία push-pull παρέχουν εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου μαζί με εξαιρετικά ευρεία δυναμική περιοχή για την αντιμετώπιση της υπερφόρτωσης από κοντινούς πομπούς. Ως αποτέλεσμα, απολαμβάνετε κρυστάλλινη λήψη αδύναμων σημάτων μαζί με προστασία από παραμόρφωση ενδοδιαμόρφωσης. Η ενίσχυση υψηλής απόδοσης και η συμμετρία push-pull παρέχουν τέλεια ηλεκτρική ισορροπία για να εξασφαλίζουν μεγάλη απόρριψη ανεπιθύμητων σημάτων και μεγάλη κατευθυντικότητα.

Η εγκατάσταση της Loop MFJ-1886X είναι γρήγορη και απλή. Τοποθετήστε τη χρησιμοποιώντας τυποποιημένους συνδετήρες U σε οποιοδήποτε συμβατικό ιστό τηλεόρασης. Παρέχεται όλο το υλικό τοποθέτησης. Ο προενισχυτής της κεραίας τροφοδοτείται μέσω ομοαξονικού τύπου, επομένως δεν απαιτείται εξωτερική καλωδίωση για απομακρυσμένες εγκαταστάσεις. Απλά χρησιμοποιήστε το τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος και το κουτί με το Bias-T που συνοδεύουν την Loop ή χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε εξωτερική πηγή DC 12 volt. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια γραμμή τροφοδοσίας 50 Ω με υποδοχές PL-259 για να συνδέσετε την κεραία και έναν σύντομο ομοαξονικό καλώδιο με συνδετήρες PL-259 για να συνδέσετε τον δέκτη.

Με συνεχώς αυξανόμενες παρεμβολές από καταναλωτικές συσκευές και ψηφιακά συστήματα, τα επίπεδα θορύβου στις ραδιοερασιτεχνικές ζώνες αυξάνονται και τα παρασιτικά σήματα εμφανίζονται σχεδόν παντού. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να αφήσουμε το αυξημένο QRN να μας χαλάει την απόλαυση της λήψης. Η κεραία Loop λήψης MFJ-1886X είναι ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να λάβετε σήματα χαμένα μέσα στον θόρυβο και να αποφύγετε τον θόρυβο και τις παρεμβολές από ανεπιθύμητες πηγές.

Related Items