Μικρομεγάφωνα

Κατασκευαστές

  • ALBRECHT AE355M

  • MARINE

  • Diamond Antenna

  • CRT

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DXS PRO

    DXS PRO
Midland DUAL MIKE C1363 Μεγαλύτερη προβολή

Midland DUAL MIKE C1363

TXA351

Νέο προϊόν

MIDLAND

Το DUAL MIKE WIRELESS μοιάζει με ένα κλασικό μικρόφωνο CB, αλλά είναι πολλά περισσότερα.Μ' αυτήν τη μικρή συσκευή μιλάτε και ακούτε χωρίς περιορισμούς απόστασης, συνδέοντάς την με την εφαρμογή CB TALK.

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

129,00 €

More info

Το DUAL MIKE WIRELESS μοιάζει με ένα κλασικό μικρόφωνο CB, αλλά είναι πολλά περισσότερα.Μ' αυτήν τη μικρή συσκευή μιλάτε και ακούτε χωρίς περιορισμούς απόστασης, συνδέοντάς την με την εφαρμογή CB TALK.

Μέσα στο DUALMIKE υπάρχει ένα ηχείο 3W που το μετατρέπει σε πραγματικό «μεγάφωνο» για απόλυτα ασφαλή χρήση κατά την οδήγηση.

Συνδεδεμένο μέσω Bluetooth με το smartphone σας, το DUAL MIKE WIRELESS μπορεί να διαχειριστεί κανονικές τηλεφωνικές κλήσεις, να επιτρέπει την ακρόαση μουσικής και, μέσω της εφαρμογής CB TALK APP, που αναπτύχθηκε από τη MIDLAND και να ληφθεί δωρεάν (επί του παρόντος πάνω από 500.000 οδηγοί το έχουν κατεβάσει σε όλο τον κόσμο), μιλήστε με φίλους και συναδέλφους - με τη σειρά τους συνδεδεμένοι με αυτήν την εφαρμογή - χωρίς περιορισμούς απόστασης.

Η διεπαφή που εμφανίζεται στην οθόνη του APP μοιάζει πολύ με τα χειριστήρια του δημοφιλούς CB MIDLAND ALAN 48  και οι λειτουργίες, ακόμα και ψηφιακές και προηγμένες, φαίνονται πολύ φιλικές. Η υποστήριξη APP καθίσταται απαραίτητη σε πολλές περιπτώσεις. Η δυνατότητα απελευθέρωσης γεωγραφικά τοποθετημένων «σημαδούρων» μέσω φωνητικών μηνυμάτων για την επισήμανση τυχόν οδικών προβλημάτων, όπως ουρές λόγω ατυχημάτων, κλειστών διασταυρώσεων, κάμερες ταχύτητας και ούτω καθεξής σε άλλους χρήστες, εκτιμάται ιδιαίτερα.
Για να το επαναφορτίσετε, εκτός από το κλασικό καλώδιο USB που παρέχεται, η MIDLAND προσφέρει προαιρετικά έναν πολύ βολικό σταθμό σύνδεσης, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί όπου θέλετε μέσα στην καμπίνα, χάρη στις τρεις διαφορετικές υποστηρίξεις που παρέχονται και ικανές να παρέχουν το «μικρόφωνο» Με ασύρματη φόρτιση.

10 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook