crt dual micron uv 1

CRT MICRON UV

Πομποδέκτης με δύο μπάντες, VHF και UHF 25 Watt αυτοκίνητου η μοτοσυκλέτας, διπλής ένδειξης και διπλής αναμονής. Το μικρόφωνο διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και προγραμματιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών.

€125.00

power suply 30 ii

MAAS POWER SUPPLY 30-35 A

Δυνατό σε ρεύμα τροφοδοτικό και ελαφρύ σε βάρος, με ρυθμιζόμενη τάση από 9 έως 15 Volt η σταθερή 13.8Vcc και μέγιστο ρεύμα τα 35A.

€99.00

Diamond Antenna NR 770RSPDiamond Antenna NR-770HSP

Υψηλών προδιαγραφών mobile κεραία με κάλυψη συχνοτήτων στους 144 και 430MHz. Ύψος 1 μέτρο. Ικανοποιητική ευκαμψία στην περίπτωση που δεχτεί πίεση

€39.00

 MOBILE HF SSBDiamond Antenna HF-40FXW
 
EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
Ultraflex 7 5517499a9f229
Ultraflex-7
Ομοαξονικό καλώδιο 50Ω
φτιαγμένο για επαγγελματικές
και ραδιοερασιτεχνικές εφαρμογές.
 Είναι από κατασκευής ιδιαίτερα
εύκαμπτο με πολύκλωνο
εσωτερικό αγωγό. 
€2.00 το μέτρο
 
Έχουμε 56 επισκέπτες συνδεδεμένους
Links
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
Π
άνω από 20 χρόνια έντυπο περιοδικό
πανελλαδικής κυκλοφορίας που αναλύει σε βάθος τα μυστικά των ραδιοεπικοινωνιών. Εκδίδεται σε διμηνιαία βάση από την Action Press.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Το SECURITY MANAGER είναι εξειδικευμένο περιοδικό στην Ελλάδα στο χώρο της Ασφάλειας. Εκδίδεται σε διμηνιαία βάση από την Smart Press.
Η θεματολογία του περιοδικού περιλαμβάνει νέα & Τεχνολογικές Εξελίξεις, Θέματα Τεχνολογίας & Αναφορές, Εκπαιδευτικά Θέματα, ρεπορτάζ & συνεντεύξεις, Παρουσιάσεις Προϊόντων & ολοκληρωμένων λύσεων Ασφαλείας.
 
Αξιέπαινη προσπάθεια από Έλληνες ραδιοερασιτέχνες με σκοπό να στείλουν στην Στρατόσφαιρα για δεύτερη φορά ραδιοερασιτεχνικό φορτίο, με διακριτικό κλήσης J43VHF και ονομασία πτήσης «Αίολος-2 way».
Η αποστολή του payload στη Στρατόσφαιρα έγινε με την βοήθεια High Altitude Balloon. Ο εξοπλισμός είναι διαφορετικός από την πρώτη πτήση και είναι τεχνικά καινοτόμος! Όπως και την πρώτη φορά, η επιτυχία του εγχειρήματος βασίστηκε στην εθελοντική εργασία πολλών συναδέλφων.
Μείνετε συντονισμένοι!
Σελίδες πληροφοριών: http://www.hellashab.blogspot.gr/
 

http://silcom-ant.gr/

Τηλεσκοπικοί πύργοι από 4 μέτρα ύψος και πάνω για τοποθέτηση κεραιών. Διατίθενται σε πολλές μορφές όπως, αυτοστήρικτοι με επίτονους, στηριζόμενοι στα πλάγια κτιρίων , ανακλινόμενοι , φορητοί κ.λ.π

 
Επισκευές Πομποδεκτών.
Φουντουκάκης Γεώργιος, ( SV0LB )
Τηλ: 6984089920
Πρόκειται για έναν έμπειρο ηλεκτρονικό με ειδίκευση σε επισκευές σύγχρονων πομποδεκτών αλλά και παλαιότερων, καθώς και σε Marine πομποδέκτες και βυθόμετρα.
 
Η Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών (Ε.Ε.Ρ.)
Ο επίσημος εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Διεθνή Ένωση Ραδιοερασιτεχνών (INTERNATIONAL AMATEUR RADIO UNION – I.A.R.U.).
 
Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος (Σ.Ρ.Ε) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ενδιαφέρεται για τη διάδοση του ραδιοερασιτεχνισμού, Ο  Σ.Ρ.Ε από το  1996  με  τα  μαθήματα  που  κάνει  έχει  βγάλει  πολλούς και  άξιους  ραδιοερασιτέχνες (ως προσφορά  στο κοινωνικό σύνολο). Ο σύλλογος διαθέτει για όλους τους Έλληνες Ραδιοερασιτέχνες δίκτυο ραδιοεπικοινωνίας (Αναμεταδότες - επαναλήπτες) καθώς και δίκτυο  aprs.
 
Δικτυακός τόπος του Συλλόγου Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών. Ο Σ.Ε.Ρ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που προωθεί τη διάδοση του Ραδιοερασιτεχνισμού.
Διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο ραδιοεπικοινωνίας (Αναμεταδότες - επαναλήπτες).
 
 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ CB - ΠΑ.ΣΥ.ΧΕ.ΡΑ

 

Πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό site για ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, ραδιοερασιτεχνικά κλπ θέματα.
 
Το 4nec2 είναι πρόγραμμα σχεδίασης, ελέγχου και βελτίωσης των κεραιών εκπομπής. Το πρόγραμμα μπορεί στην αρχή να σας φανεί δύσκολο όπως άλλωστε όλα του είδους του αλλά με λίγες ώρες εξάσκησης θα το συνηθίσετε.
 
Διαδικτυακό ραδιόφωνο που μεταδίδει Blues μουσική.
Για ψαγμένους εραστές του είδους.
 
 
Για τους φίλους του qrp (εκπομπή με μικρή ισχύ), υπάρχει το
Athens QRP Net – AqrpN που αποτελείται από μία μικρή ομάδα φίλων ραδιοερασιτεχνών που δημιουργήθηκε το 2009 με σκοπό την βελτίωση των μελών του στον ραδιοερασιτεχνισμό μέσα από την αυτοεκπαίδευση,
ανταλλαγή γνώσεων και ειδικά των γνώσεων που απαιτούνται για ραδιοεπικοινωνίες με μικρή ισχύ, τροφοδοσία από μπαταρία και εκτός οικίας.
 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ SPECIAL yaesu ft400 1 500x500YAESU FTM-400XDE

Μαζί με το

ft 70d f

YAESU FT-70DE

Όλο το πακέτο € 675.00!!

ICOM IC 2730

ICOM IC-2730E

Πομποδέκτης VHF/UHF 50 W  με λειτουργία ταυτόχρονης λήψης. Δώρο το ICOM MBA-4 κιτ στήριξηςτης πρόσοψης

€329.00

YAESU FT 857D

YAESU FT-857D

Ανήκει στην κατηγόρια των μικρών πομποδεκτών αυτοκινήτου με κάλυψη στις ζώνες HF/VHF/UHF. Παρότι έχει πολύ μικρό μέγεθος, διαθέτει τις επιδόσεις ενός πομποδέκτη βάσεως. Έχει συμπαγή σχεδιασμό και είναι ιδανικός για το αυτοκίνητο.

€ 799.00

FT 991A

YAESU FT-991A 

HF VHF UHF 100 Watt πομποδέκτης είναι το αναβαθμισμένο μοντέλο του προηγούμενου FT-991 και αποτελεί την επόμενη γενιά σε πομποδέκτες με όλες τις διαμορφώσεις και όλες τις μπάντες. 

.€ 1449.00

IC 7100 1

ICOM IC-7100

Πομποδέκτης αυτοκίνητου προηγμένης σχεδίασης και λειτουργίας  HF-VHF-UHF, με έλεγχο αφής από την οθόνη του πομποδέκτη. Είναι ο πρώτος Multi Band πομποδέκτης που περιλαμβάνει και την ζώνη των 70MHz.

€ 1195.00

 Yaesu FT 7900

YAESU FT-7900Ε

Πομποδέκτης VHF / UHF 50Διπλής μπάντας με μεγάλη κάλυψη δέκτη από 108 έως 520 MHz, και από 700 έως 999.99 MHz

€ 239.00

ellie ham 001s
Εάν έχετε οποιαδήποτε
απορία σχετικά με
τα προϊόντα μας,
μην διστάσετε να μας
καλέσετε και εμείς
θα χαρούμε να σας
βοηθήσουμε.
call me back22940 85260

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite