crt dual micron uv 1

CRT MICRON UV

Πομποδέκτης με δύο μπάντες, VHF και UHF 25 Watt αυτοκίνητου η μοτοσυκλέτας, διπλής ένδειξης και διπλής αναμονής. Το μικρόφωνο διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και προγραμματιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών.

€125.00

power suply 30 ii

MAAS POWER SUPPLY 30-35 A

Δυνατό σε ρεύμα τροφοδοτικό και ελαφρύ σε βάρος, με ρυθμιζόμενη τάση από 9 έως 15 Volt η σταθερή 13.8Vcc και μέγιστο ρεύμα τα 35A.

€99.00

Diamond Antenna NR 770RSPDiamond Antenna NR-770HSP

Υψηλών προδιαγραφών mobile κεραία με κάλυψη συχνοτήτων στους 144 και 430MHz. Ύψος 1 μέτρο. Ικανοποιητική ευκαμψία στην περίπτωση που δεχτεί πίεση

€39.00

 MOBILE HF SSBDiamond Antenna HF-40FXW
 
EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
Ultraflex 7 5517499a9f229
Ultraflex-7
Ομοαξονικό καλώδιο 50Ω
φτιαγμένο για επαγγελματικές
και ραδιοερασιτεχνικές εφαρμογές.
 Είναι από κατασκευής ιδιαίτερα
εύκαμπτο με πολύκλωνο
εσωτερικό αγωγό. 
€2.00 το μέτρο
 
Έχουμε 48 επισκέπτες συνδεδεμένους
Τρόποι αποστολής και πληρωμής παραγγελιών

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τηλεφωνικά

Μπορείτε να μας καλείται καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 17:00 και Σάββατο από 10:00 έως 14:00 στο νούμερο 22940 85260.

Μέσω e-mail

Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας μέσω e-mail,

Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές όλο το 24ωρο και εκτελούνται μέσα στο εργάσιμο οκτάωρο (09:00 – 16:00) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Θα πρέπει να αναφέρεται στο e-mail που θα με στείλετε η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων μαζί με τον ταχυδρομικό σας κώδικα, το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται εντός (2) δυο εργάσιμων ημερών μετά τη λήψη τους εκτός εάν υπάρχει (α) πρόβλημα στη διαθεσιμότητα κάποιου είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή (β) λόγος ανώτερης βίας.

Παραλαβή στη έδρα μας

Μπορείτε να παραλάβατε τα προϊόντα σας στην έδρα μας στα Σπάτα πλησίον της βόρειας πύλης του αεροδρόμιου Αθηνών κατόπιν ραντεβού.

Σημειώστε ότι πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή μαζί μας τηλεφωνικά για τον έλεγχο της διαθεσιμότητας των προϊόντων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με αντικαταβολή.

Τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα τα παραλάβετε απευθείας στον χώρο σας η από το ταχυδρομικό γραφείο της περιοχής σας (εάν είστε κάτοικος δυσπρόσιτης περιοχής), όπου και θα πληρώσετε το κόστος των προϊόντων καθώς και το κόστος αποστολής και αντικαταβολής στον κούριερ που θα σας τα παραδώσει.

Χρέωση αντικαταβολής 3.50€ + μεταφορικά μέχρι βάρους 2 κιλών 4.50€ + την τιμή προϊόντος.

Για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση ανέρχεται + 1,50 € το κιλό.

Για φορητούς ασυρμάτους (ένα τεμάχιο) η χρέωση μαζί με την αντικαταβολή είναι στα 7,00€

Με κατάθεση σε τράπεζα, απαλλάσσεστε από τα έξοδα αντικαταβολής και η διεκπεραίωση της αποστολής γίνεται γρηγορότερα!!

Συνεργαζόμενες Τράπεζες, Εθνική τράπεζα και Eurobank.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 22940 85260 η στείλτε μας e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο  

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα με χαμηλές χρεώσεις. (η χρέωση εξαρτάται από το βάρος και το μέγεθος)

Συνεργαζόμαστε με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ΕΛΤΑ, καθώς και με Κούριερ. (πόρτα πόρτα ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ)

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Συνήθως τα είδη που έχετε παραγγείλει θα τα παραλάβετε μετά από 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής, απευθείας στον χώρο σας η από το ταχυδρομικό γραφείο της περιοχή σας.

Αν είστε κάτοικος δυσπρόσιτης περιοχής μπορεί να χρειαστεί να παραλάβετε το δέμα σας από κάποιο κέντρο Κούριερ η ταχυδρομείου κοντά στο κεντρικότερο σημείο της περιοχής σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση του η να γίνει αλλαγή με άλλο είδος ιδίας αξίας η μεγαλύτερης, εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την προϋπόθεση το προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, και να περιέχεται στην αυθεντική του συσκευασία (εργοστασιακή).

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, Φορτωτική κ.ο.κ).

Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της DX Signal πουλήθηκαν προϊόντα ελαττωματικά από κατασκευής τους ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, η κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης.

Το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσουμε το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Κατά την παραλαβή της επιστροφής στην εταιρεία μας το προϊόν θα περάσει από το απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο έτσι ώστε να εγκριθεί η διαδικασία αντικατάστασης του προϊόντος στον πελάτη.

Εάν το προϊόν δεν επιστραφεί εντός 7 εργάσιμων ημερών τότε η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή και την αντικατάσταση.

Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον κούριερ στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Πριν στείλετε το προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 22940 85260 ή σε e-mail, στο     

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ SPECIAL yaesu ft400 1 500x500YAESU FTM-400XDE

Μαζί με το

ft 70d f

YAESU FT-70DE

Όλο το πακέτο € 675.00!!

ICOM IC 2730

ICOM IC-2730E

Πομποδέκτης VHF/UHF 50 W  με λειτουργία ταυτόχρονης λήψης. Δώρο το ICOM MBA-4 κιτ στήριξηςτης πρόσοψης

€329.00

YAESU FT 857D

YAESU FT-857D

Ανήκει στην κατηγόρια των μικρών πομποδεκτών αυτοκινήτου με κάλυψη στις ζώνες HF/VHF/UHF. Παρότι έχει πολύ μικρό μέγεθος, διαθέτει τις επιδόσεις ενός πομποδέκτη βάσεως. Έχει συμπαγή σχεδιασμό και είναι ιδανικός για το αυτοκίνητο.

€ 799.00

FT 991A

YAESU FT-991A 

HF VHF UHF 100 Watt πομποδέκτης είναι το αναβαθμισμένο μοντέλο του προηγούμενου FT-991 και αποτελεί την επόμενη γενιά σε πομποδέκτες με όλες τις διαμορφώσεις και όλες τις μπάντες. 

.€ 1449.00

IC 7100 1

ICOM IC-7100

Πομποδέκτης αυτοκίνητου προηγμένης σχεδίασης και λειτουργίας  HF-VHF-UHF, με έλεγχο αφής από την οθόνη του πομποδέκτη. Είναι ο πρώτος Multi Band πομποδέκτης που περιλαμβάνει και την ζώνη των 70MHz.

€ 1195.00

 Yaesu FT 7900

YAESU FT-7900Ε

Πομποδέκτης VHF / UHF 50Διπλής μπάντας με μεγάλη κάλυψη δέκτη από 108 έως 520 MHz, και από 700 έως 999.99 MHz

€ 239.00

ellie ham 001s
Εάν έχετε οποιαδήποτε
απορία σχετικά με
τα προϊόντα μας,
μην διστάσετε να μας
καλέσετε και εμείς
θα χαρούμε να σας
βοηθήσουμε.
call me back22940 85260

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite